Share
Maramureșeanca Mădălina Andrada Toporaș, mesagerul lui Moș Nicolae. Să o ajutăm să facă fericiți cât mai mulți copii

Maramureșeanca Mădălina Andrada Toporaș, mesagerul lui Moș Nicolae. Să o ajutăm să facă fericiți cât mai mulți copii

Se apropie decembrie, numită și luna cadourilor, însă nu toți copiii au parte, din păcate, de așa ceva. Pentru a le aduce o bucurie, maramureșeanca Mădălina Andrada Toporaș (29 de ani) s-a transformat în mesagerul lui Moș Nicolae.

„Fac acțiuni caritabile de 8 ani, iar de 4 ani vizibile pe Facebook. Acestă acțiune am pornit-o împreună cu alți voluntari din Maramureș, Iași, Botoșani, Suceava, Brăila. Ajutăm copiii din medii defavorizate, iar până în 2 decembrie adunăm lucruri. Așa că fac apel la toată lumea care are acasă jucării, hăinuțe, încălțăminte și dulciuri, avem nevoie în campania „Moș Nicolae vine la toți copiii!”.

Dacă cunoașteți copii care nu au posibilitatea să le vină Moș Nicolae nu ezitați să mă contactați, sunt mesagerul moșului pe Maramureș. Dar din dar se face rai. Vă mulțumesc mult!”, a declarat, pentru DirectMM, tânăra maramureșeancă.

De asemenea, aceasta precizează că până acum a primit numeroase scrisori de la copii (care au fost trimise, de regulă, de vecinii acestora).

Cei care doresc să dea o mână de ajutor pot lua legătura telefonic cu Mădălina la numărul 0751 753 054.

L.C.H.

Lasă un comentariu