Share
Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca va deschide o filială în Baia Mare

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca va deschide o filială în Baia Mare

Parteneriat între Consiliul Judeţean Maramureș, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare în vederea formării de asistenți medicali în Baia Mare.

Proiectul se intitulează ”Formarea specialiștilor în domeniul medicină la nivelul județului Maramureș”.

Mai exact, universitatea clujeană ar urma să deschidă o filială în Baia Mare, iar pe viitor se dorește ca aici studenții să învețe și medicină.

”Un parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și cu Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș, parteneriat care își propune să aducă Universitatea de Medicină în municipiul Baia Mare, astfel încât din toamna acestui an să avem studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, filiala Baia Mare.

În prima etapă nu vom avea studenți la medicină, în prima etapă vom avea studenți la asistenți medicali și alte specializări, pe care le vor stabili cei de la universitate împreună cu Spitalul Județean, însă pe viitor ne dorim ca universitatea să aibă inclusiv partea de medicină, aici în Baia Mare”, a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu