Share
Ultimele vești legate de epidemia de gripă nu sunt încurajatoare

Ultimele vești legate de epidemia de gripă nu sunt încurajatoare

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a afirmat vineri seară că potrivit datelor Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP) încă nu se poate vorbi despre un trend descrescător în ceea ce privește gripa – relatează Agerpres.

“Săptămâna trecută evoluţia gripei a avut un trend crescător, cu o evoluţie naţională. Din păcate, numărul deceselor a ajuns la 98, având peste 3.000 de cazuri de gripă confirmate şi peste 145.000 de cazuri de viroze respiratorii. Datele Institutului Naţional de Sănătate Publică arată că încă nu putem vorbi despre o descreştere sau un trend descrescător”, a declarat Sorina Pintea la RTV. Ea a reamintit că au fost achiziţionate încă 30.000 de doze de vaccin antigripal pentru persoanele aflate în grupele de risc.

1 Comentariu în această postare

  1. Ne plangem de gripa dar nu ne plangem de faptul ca orasul a devenit infect.Mizerie mare langa pubele,in cartiere,cosurile de gunoi din zona trotuarelor negolite de saptamani,iar mizeria e imprastiata in jurul pubelelor.Iar ca sa fie tabloul complet rahat de caine,peste tot,pe trotuare.Pe Hortensiei rahatul de caine e din metru in metru patrat.Chiar pe nimeni nu mai deranjeaza lipsa asta de civilizatie? Cine ii verifica pe strada pe posesorii de caini care isi scot patrupedele la plimbare si nu strang rahatul dupa animale.Inainte de gripa ne omoara mizeria si mediul infect.

    Răspunde

Lasă un comentariu