Share
Superlativele ”MaraMedica 2019”

Superlativele ”MaraMedica 2019”

Ieri, 2 martie,  s-a încheiat manifestarea științifică și expozițională ”MaraMedica 2019”, organizată de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Maramureș.

Componenta expozițională a înregistrat o creștere cu 20% față de anul trecut; au  participat  peste 40 de firme din din 11 județe, potrivit declarației lui Florentin Nicolae Tuș, președintele CCI Maramureș.

“Colegiul Medicilor Maramureș oferă posibilitatea perfecționării continue a personalului medical  în cadrul acestei manifestări care este foarte apreciată de toți cei din domeniu, dovadă fiind cei peste 800 de medici înscriși. În acest an Colegiul Medicilor Maramureș a putut obține 30 de credite pentru formarea profesională continuă din cadrul acestei manifestări – un record absolut până în prezent”, a arătat, la rândul său, președintele Colegiului Medicilor Maramureș, Giuliano Petruț.

Viorica Titircă, președintele Colegiului Medicilor Dentiști din Maramureș, a afirmat că, datorită tradiției și a renumelui dobândit de-a lungul timpului, manifestării MaraMedica i s-a acordat denumirea de congres, titulatură ce se oferă numai unor evenimente din domeniul medical găzduite de orașele universitare.

Gheorghe Lascu, președintele Societății Județene de Medicina Familiei, a amintit că este cel de al doilea an în care medicii de familie au venit cu lucrări științifice care îi pot interesa pe cei ce-și desfășoară activitatea în această branșă.

Lasă un comentariu