Share
Spitalul de Recuperare din Borșa recuperează la dotări, pentru care a primit 1.000.000 de euro

Spitalul de Recuperare din Borșa recuperează la dotări, pentru care a primit 1.000.000 de euro

În 25 mai s-au împlinit cinci ani de când primarul Sorin Ion Timiș a pornit împreună cu concitadinii ”să ducă Borșa pe drumul cel bun”. Cu acest prilej, primarul Borșei a ținut să puncteze: ”Nu este uşor pentru mine să împac pe toată lumea, să construiesc într-un timp relativ scurt tot ce nu s-a făcut pe parcursul a zeci de ani, dar diferenţele se văd deja în oraş.  În cinci ani am reuşit să facem drumuri, să renovăm şcoli și cabinete medicale, să construim reţele de apă şi canalizare, să amenajăm parcuri de joacă pentru copii. Mai este mult de lucru şi ştiu că doar împreună, aşa cum am muncit şi pănă acum vom reuşi să realizăm tot ce ne-am propus.  Borşa este pe drumul cel bun şi trebuie să continuăm la fel!”

Între timp au trecut niște alegeri europarlamentare, câstigate în Borșa de către PSD, semn că Sorin Ion Timiș și-a făcut treaba nu doar ca gospodar, ci și din perspectivă politică. Iar ieri, primarul Borșei a anunțat un nou episod din ”mersul Borșei pe drumul cel bun”.

Rivulus Dominarum

”Pentru Spitalul de Recuperare Borșa a fost repartizată în 4 iunie, suma de 1.000.000 de euro, semn că sănătatea borșenilor este importantă pentru Sorina Pintea – Ministrul Sănătății, unul dintre reprezentanții Maramureșului în Guvernul  României. Banii vor fi utilizați pentru achiziționarea de aparatură medicală, iar lista este una generoasă: de la laser de mare putere până la instrumentar chirurgical. Este un semn de apreciere pentru borșenii care au primit-o mereu cu drag pe Sorina Pintea și sunt convins că investițiile în sănătate la noi în oraș sunt pe drumul cel bun” – a dat primarul din Borșa vestea de 1.000.000 euro. Iată că Sorina (Pintea) și Sorin (Ion Timiș) alcătuiesc un tandem redutabil ce se pune în slujba borșenilor și a maramureșenilor; un tandem în care colaborarea se bazează pe seriozitate reciprocă, pe proiecte convingătoare și bine întocmite și pe preocuparea comună ca oamenilor de aici să le fie mai bine.

Lasă un comentariu