Share
Sorina Pintea: Ministerul Sănătății e o structură inflexibilă, care trebuie reformată din temelii

Sorina Pintea: Ministerul Sănătății e o structură inflexibilă, care trebuie reformată din temelii

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, pentru Agerpres, că instituţia pe care o conduce este o structură inflexibilă, care trebuie reformată din temelii şi că aceasta este una dintre cele mai grave probleme ale domeniului sanitar.
„Sunt de trei zile la Ministerul Sănătăţii, deci nu pot să spun că am putut să fac o radiografie completă a sistemului sanitar, dar – având în vedere faptul că am lucrat şi lucrez în sistem – pot să vă spun că Ministerul Sănătăţii în sine este o structură inflexibilă, o structură care în acest moment nu corespunde nevoilor pacienţilor, populaţiei,  pentru că ne adresăm şi oamenilor sănătoşi. E o structură care trebuie să se reformeze din temelii. Abia după ce se va restructura ministerul vom putea restructura şi restul lucrurilor. Asta este părerea primelor trei zile de ministeriat”, a subliniat Sorina Pintea.

Ea a adăugat că, în ceea ce priveşte restructurarea ministerului, şi-a propus să încerce să schimbe mentalităţile.

„În primul rând, să restructurez mentalităţi. Nu numai în Ministerul Sănătăţii; sper că acest lucru se va răsfrânge şi asupra multor zone din cadrul sectorului sanitar”, a mai spus Sorina Pintea.

Sursa foto: m.ziare.com


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Tihan mihaela nicole

    Doamna ministru sorina pintea am 50 ani ma numesc tihan mihaela nicole am o problema trebuie sa fac vaccine postsplenectomie care nu se gasesc in romania streptococcus pneumonie Haemophillus influenzae type B Neisseria meningitidis ati putea sa ma ajutati cumva sa fac aceste vaccine

    Răspunde

Lasă un comentariu