Biserica de lemn din Budești Josani este considerată o capodoperă arhitecturală - 60 minute în urmă
Poeta Elena Farago se năștea într-o zi de 29 martie - 2 ore în urmă
Maramureșeanca Melinda Szabo i-a cucerit pe jurați, la ”Chefi la cuțite” - 2 ore în urmă
Adversar accesibil pentru Minaur în Cupa României - 2 ore în urmă
Acțiune de selecție la fotbal în Maramureș - 2 ore în urmă
Psiholog Psihoterapeut Cecilia Ardusătan: Sfaturi de viață pentru părinți; Tehnici eficiente în educația copilului (2) - 2 ore în urmă
Se face șezătoare în Bozânta Mare - 2 ore în urmă
Pianul este sărbătoritul mondial al zilei de 29 martie - 2 ore în urmă
Atelierele „Șezătoare în Postu’ Mare” continuă la Târgu Lăpuș; Meșterul popular Ioana Cosma i-a învățat pe cei mici cum se țese un brâu tradițional - 3 ore în urmă
Noile dotări ale Spitalului Județean Baia Mare permit medicilor să trateze cazuri de tumori care până acum erau trimise în alte centre universitare - 4 ore în urmă
Sfecla roșie elimină toxinele din organism
Deși verbul a o sfecli are o conotație negativă (a o păți; a ajunge într-o situație neplăcută; a o băga pe mânecă) leguma care a generat verbul e benefică pentru organism.
Sfecla conține substanțe care au proprietatea de a detoxifia ficatul. Un pahar de suc de sfeclă, cosumat o dată la câteva zile, ajută organismul să elimine toxinele, ușurând și misiunea bilei.
La câteva ore de la momentul în care este consumată, sfecla poate scădea tensiunea arterială, de aceea e un aliment recomandat persoanelor care au probleme cu hipertensiunea arterială. Dar, oricât de binefăcătoare este pentru organism, sfecla nu poate înlocui sfatul ori tratamentul prescris de medicul curant.