19 decembrie 2013 – La Baia Mare fost inaugurat Atelierul Memorial Gheza Vida - 3 ore în urmă
Două intervenții ale salvamontiștilor maramureșeni în ultimele 24 de ore - 6 ore în urmă
Moș Crăciun, pompierii și dilema de la ISU - 7 ore în urmă
România achită o datorie veche de peste 30 de ani către Statele Unite - 8 ore în urmă
Daruri de la jandarmi pentru copiii unei case de tip familial din Baia Mare - 8 ore în urmă
Jandarmii în vizită la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” din Baia Mare - 9 ore în urmă
Revoluția Română, 18 decembrie 1989, Timișoara: Ziua tinerilor secerați de gloanțe pe treptele Catedralei - 10 ore în urmă
CS Minaur joacă în deplasare ultimul meci din acest an - 10 ore în urmă
Dansatorii maramureșeni Luca Mădăras Aluaș – Hannah Gomboș, pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național de Clase al României şi la Cupa Mystic - 10 ore în urmă
„Colindăm în Țara Codrului”: Spectacol de colinde la Asuaju de Sus - 11 ore în urmă
Sfecla roșie elimină toxinele din organism
Deși verbul a o sfecli are o conotație negativă (a o păți; a ajunge într-o situație neplăcută; a o băga pe mânecă) leguma care a generat verbul e benefică pentru organism.
Sfecla conține substanțe care au proprietatea de a detoxifia ficatul. Un pahar de suc de sfeclă, cosumat o dată la câteva zile, ajută organismul să elimine toxinele, ușurând și misiunea bilei.
La câteva ore de la momentul în care este consumată, sfecla poate scădea tensiunea arterială, de aceea e un aliment recomandat persoanelor care au probleme cu hipertensiunea arterială. Dar, oricât de binefăcătoare este pentru organism, sfecla nu poate înlocui sfatul ori tratamentul prescris de medicul curant.
















