Share
Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Baia Mare a intrat în posesia unui nou ecograf

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Baia Mare a intrat în posesia unui nou ecograf

Zilele trecute, Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a intrat în posesia unui nou ecograf.

Acesta îl va înlocui pe ce vechi, primit în anul 2013, și cu care s-au realizat, conform celor spuse de dr. Bogdan Lucian, șeful Secției de Pediatrie, peste 20.000 de investigații.

„Ecograful donat în prezent este unul de ultimă generație, cu performanțe net superioare și care permite diagnosticări mult mai precise, complexe și complete.

Această ”minunată jucărie” donată Secției de Pediatrie a costat 29.000 de euro. Mulțumim tuturor donatorilor noștri care fac posibile faptele bune care ne împlinesc viața! Ne pregătim pentru cros-ul Aleargă și ajută, care va avea loc în 10 septembrie. Scopul lui este strângerea de fonduri pentru dotarea Policlinicii Sportive din Baia Mare. Revenim cu detalii” – anunță Asociația Prietenii Spitalului, cea care a și făcut necesara donație.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. resectum ab radice

    Stiati ca..
    Sectia pediatrie este favorizata in achizitionarea ecografelor performante datorita unor „relatii” stranse dintre conducatorii acestor „entitati” cat si de faptul ca aceasta asociatie ”donatoare” de echografe si nu numai, are o conducere bicefala extrem de dubioasa,alunecoasa si pervertita, care trage sfori si plimba ”musca”de la unul la altul prin spital..in timp ce alte sectii care au mult mai multa nevoie de echografe (neavand niciunul )dar avand medici cu competente in echografie..nu beneficiaza nici macar de o privire sau o analiza in acest sens…ca la noi prin balcani…tigani

    Răspunde

Lasă un comentariu