Share
Promisiuni de dotări cu aparatură performantă pentru spitalele din Maramureș

Promisiuni de dotări cu aparatură performantă pentru spitalele din Maramureș

Toate spitalele din județul Maramureș vor beneficia de dotare cu aparatură medicală performantă, potrivit afirmațiilor făcute miercuri, 3 aprilie, de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la inaugurarea Laboratorului de radioterapie cu energii înalte de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Ministrul consideră că astfel atât medicii care au ales să plece din țară, cât și pacienții își vor recăpăta încrederea în sistemul sanitar.

“Guvernul a majorat anul trecut salariile personalului medical, iar anul acesta cu siguranță a înțeles că trebuie dotate spitalele. Prin urmare, Ministerul Sănătații va finanța dotarea cu aparatură medicală a tuturor spitalelor din Maramureș. Și nu vorbesc doar de spitalele din Maramureș, spitalele din țara întreagă vor beneficia de dotări cu echipamente de înaltă performanță, astfel încât medicii care au ales să plece până acum din România, neavând încredere, își vor recăpăta încrederea în sistem, la fel și pacientii”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Lasă un comentariu