Share
Opt secții ale Spitalului Municipal Sighet vor fi reabilitate termic; Ce lucrări se vor mai face

Opt secții ale Spitalului Municipal Sighet vor fi reabilitate termic; Ce lucrări se vor mai face

Vești bune. Opt secții ale Spitalului Municipal Sighet vor fi reabilitate termic.

Mai exact, prin hotărârea consiliului local din 7 octombrie 2022, a fost aprobată depunerea de către municipiul Sighetu Marmației, în parteneriat cu Spitalul municipal Sighet, cererea de finanțare cu titlul “Creșterea eficienței energetice a Spitalului municipal Sighet”, în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5 – Valul renovării. Cererea de finanțare a fost aprobată, valoarea nerambursabilă fiind de 40.175.533,06 lei.

În cadrul proiectului se vor realiza lucrări de reabilitare la secțiile: Pediatrie, Cardiologie, Neonatologie, Chirurgie, Ortopedie, ORL, Oftalmologie, Pneumologie, Neurologie, Psihiatrie bărbați, Ambulatoriul integrat al Spitalului, precum și la Laboratorul de analize medicale. Se va interveni astfel la înlocuirea tâmplăriei, refacerea acoperișului și înlocuirea corpurilor de iluminat.

De asemenea, vor fi executate lucrări de izolare termică și de eliminare a infiltrațiilor. Tot în cadrul proiectului vor fi instalate nouă stații de încărcare pentru vehiculele electrice cu putere peste 22 de KW.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu