Share
Medicul internist Vasile Bonaț a fost numit director medical interimar al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare

Medicul internist Vasile Bonaț a fost numit director medical interimar al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare

Echipa Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare s-a întărit cu un nou director medical interimar.

Este vorba despre doctorul Vasile Bonaț, medicul-șef al Secției Medicină Internă din cadrul unității medicale, unul dintre cei mai vechi medici care activează în cadrul SJU.

Vasile Pop, managerul-interimar al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a declarat că noul director medical interimar este un om capabil, onest, care își face meseria cu profesionalism, iar anii mulți petrecuți în funcția de medic-șef al Secției Medicină Internă au dovedit că este responsabil și dedicat.

”Am convingerea că vom face echipă bună împreună, iar cu ajutorul oferit vom reuși să ducem mai departe toate proiectele începute. După dotarea blocului operator al Secției Chirurgie cardiacă și cardiovasculară, dorim să investim în sala de operații de la Urologie, pentru că avem medici tineri, care își doresc să practice meseria la cele mai înalte standarde.

Totodată, ni s-a promis finanțare din partea autorității județene pentru achiziția unui ecograf performant, deoarece avem și un specialist în amniocenteză în cadrul Secției Obstetrică-Ginecologie și astfel vom putea îmbunătăți atât activitatea în blocul de nașteri, cât și pe secție. Avem în plan un proiect de reabilitare a instalației de apă caldă și rece de la Policlinica Nr. 2 care necesită reparații de amploare. În ceea ce privește Laboratorul de Analize Medicale, dorim să putem efectua în cadrul spitalului toate analizele necesare, fără a fi nevoiți să trimitem pacienții spre alte laboratoare.

Totodată, am fost prinși în parteneriatul privind proiectul de testare în masă la nivelul județului și vom încerca să finalizăm în cel mai scurt timp laboratorul de biologie moleculară unde va fi instalat noul aparat Real-Time PCR”, a conchis Vasile Pop, managerul-interimar al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”.

Noul director medical interimar, doctorul Vasile Bonaț a declarat că poziția de conducere care i s-a oferit reprezintă o sarcină dificilă, date fiind condițiile de protejare a corpului medical și sanitar. Acesta a arătat însă că are convingerea că va face o bună echipă cu managerul-interimar, doctorul Vasile Pop.

”Îmi doresc să ridicăm prestigiul spitalului nostru și să rostim cu mândrie numele doctorului Constantin Opriș, cel care se află pe frontispiciul unității medicale și care a pus prima semnătură pe cartea mea de muncă. Îmi doresc o colaborare foarte bună cu întreg corpul medical și sper să ne îndeplinim toate obiectivele”, a spus și dr. Vasile Bonaț.

DirectMM.ro

4 Comentarii în această postare

 1. Personalul de la ghiseele de receptie din Spitalul Judetean nu poarta masti!!!

  Răspunde
 2. Vasile Simon

  Felicitari domnule doctor!
  Toata stima familiei mele!
  Sa dea Dumnezeu numai bine!

  Răspunde
  • Leonora Halas

   Felicitări domnule doctor Vasile Bonat,un om excepțional și foarte devotat bolnavului.Domnul sa vă binecuvânteze cu toate harurile in continuare.

   Răspunde
 3. Codre Eva

  Felicitari, mult succes. A fost cea mai buna alegere.

  Răspunde

Lasă un comentariu