Share
La Spitalul Județean Baia Mare: Se instalează un sistem de detectare a concentrației de oxigen și se modernizează infrastructura electrică

La Spitalul Județean Baia Mare: Se instalează un sistem de detectare a concentrației de oxigen și se modernizează infrastructura electrică

În luna iulie a acestui an au fost demarate lucrările de execuție a proiectului de instalare a unui sistem de detectare a concentrației de oxigen, precum și modernizarea infrastructurii electrice și de fluide medicale în cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Lucrările sunt executate treptat, având în vedere că activitatea spitalului nu poate fi întreruptă și trebuie să se desfășoare în parametri normali. Pe secțiile pediatrie, neurologie, ortopedie, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%.

Săptămâna aceasta se lucrează pe secția de obstetrică-ginecologie, reumatologie, endocrinologie și chirurgie vasculară, iar săptămâna viitoare, lucrărilor vor continua pe secția de chirurgie și oncologie.

”Îmi cer scuze pacienților, cadrelor medicale și întregului personal auxiliar pentru deranjul cauzat prin realizarea acestor lucrări și fac apel la răbdarea și înțelegerea lor. Acest proiect este foarte important atât pentru siguranța pacienților, a personalului medical, cât și pentru îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu energie electrică și fluide medicale existentă în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare”, a transmis Ionel Bogdan, președintele administrației județene.

Valoarea totală a proiectului este de 10 milioane lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu