Share
La  botez au fost grețuri și colici, dar nu și toxiinfecție alimentară

La botez au fost grețuri și colici, dar nu și toxiinfecție alimentară

Suspiciunea de toxiinfecție alimentară în cazul persoanelor care au ajuns la spital după ce au petrecut la un botez organizat într-un local din Baia Mare nu s-a confirmat, rezultatele analizelor fiind negative.

”Rezultatele analizelor efectuate de Spitalul de Boli Infecțioase au fost negative. Nu avem încă rezultatele medicilor veterinari. Așteptăm rezultatele probelor din alimente” – a informat dr. Carmen Sima, director adjunct la Direcția de Sănătate Publică Maramureș.

”Materiile prime pe care le-am analizat noi sunt în regulă. Nu  sunt niciun fel de probleme” – a afirmat la rândul său, dr. Marius Sima, purtător de cuvânt al Direcției Sanitare Veterinare și de Siguranța Alimentelor Maramureș.

În concluzie, totul pare a fi fost în regulă, chiar dacă  aproximativ o treime dintre cei aproximativ 70 de participanți la botezul de acum o săptămână s-au îmbolnăvit și au fost  internați  cu simptome diverse: grețuri, vărsături, diaree și colici abdominale. E ca în butada ”operația a reușit, pacientul e mort!”


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu