Share

Joi, 14 martie, se deschide oficial „MaraMedica”, important eveniment în domeniul medical

Joi, 14 martie, la ora 10.00 are loc deschiderea ogicială a unuia dinte cele mai importante evenimente din domeniul medial: MaraMedica. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Colegiul Medicilor Maramureș și se va desfășura în Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare..

”MaraMedica” – acțiune dedicată domeniului medical  – se va desfășura pe două componente: științifică și expozițională. Componenta științifică este creditată cu 30 ore EMC și este gestionată de Colegiul Medicilor Maramureș în vreme ce componenta expozițională este organizată de Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Expo MaraMedica – în Salonul Artelor

Această parte a evenimentului se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină. Componenta expozițională a manifestării MaraMedica va fi organizată în Salonul Artelor și va aduce în atenția publicului interesat tehnologii digitale și soluții moderne care răspund provocărilor medicinei generale. Ca la fiecare manifestare expozițională dedicată acestui domeniu sunt invitați să participe producători și distribuitori de echipamente, aparatură și instrumente pentru cabinete medicale, importatori de consumabile necesare în desfășurarea activității medicinei generale, prestatori de servicii specializate, antreprenori sau chiar dezvoltatori de tehnologii pentru industria medicală și farmaceutică. S-au înscris până în prezent companii din Maramureș, București, Brașov, Olt, care vor promova dispozitive medicale / aparatură medicală, consumabile / instrumente medicale, servicii medicale oferite de clinici, respectiv oferte bancare.

Program de vizitare expo MaraMedica, cu intrare liberă:

14 – 16 martie 2024, în intervalul orar:

10:00 – 19:00 (joi și vineri);

09:00 – 13 (sâmbătă)

Componenta științifică – creditată EMC

Manifestarea ştiinţifică va include sesiuni de curs, prezentări de lucrări originale şi conferinţe pe domenii medicale variate, de actualitate şi larg interes pentru lumea medicală şi are menirea de a reuni pentru un dialog constructiv practicieni, cercetători, cadre didactice, producători din sistemul de sănătate. Sesiunile de comunicări se vor desfășura în sălile de ședințe ale Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare și vor fi dedicate domeniilor: chirurgie plastică, pneumologie, cardiologie, gastroenterologie, pediatrie, medicină fizică și reabilitare, hematologie, chirurgie, oncologie, neonatologie, imagistică medicală.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu