Share
În mod oficial, dr. Vasile Pop a fost numit manager interimar la Spitalul Județean

În mod oficial, dr. Vasile Pop a fost numit manager interimar la Spitalul Județean

Contractul de de management al Sorinei Pintea a fost suspendat din 28 februarie (cererea nr. 1654/28.02.2018), ca urmare a numirii ei ca ministru al Sănătății.  După numire, atribuțiile ei au fost preluate de directorul medical, dr. Vasile Pop. Îîncepând din 1 martie, dr. Vasile Pop a fost numit în mod oficial manager interimar al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, până la revenirea titularului pe post.

Dispoziția de numire a fost semnată de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, în prezența managerului interimar.

”Îmi doresc să duc mai departe toate proiectele demarate de fostul manager al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Am convingerea că, indiferent de greutăți, ministrul ne va sprijini și va fi alături de noi. Mi-am propus să duc la bun sfârșit proiectul cu radioterapia, care a avansat foarte mult și care reprezintă o investiție de peste 7 milioane de euro, bani obținuți ca finanțare de la Banca Mondială. Totodată, vom continua achiziționarea de aparate medicale performante, pentru a veni în sprijinul tuturor bolnavilor care apelează serviciile noastre medicale. Dat fiind faptul că, salarizarea personalului medical a crescut de la 1 martie, sper ca toți colegii mei să contribuie, alături de mine, la îmbunătățirea actului medical” – a declarat managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, dr. Vasile Pop.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu