Share
Drum lin printre stele, domnule doctor!

Drum lin printre stele, domnule doctor!

Lumea medicală din Maramureş este de azi mai săracă. Un om de al cărui nume este legată performanţa şcolii de ortopedie băimărene a ales să se retragă discret. Doctorul Constantin Prie a fost un eminent specialist în ortopedie, mulţi ani şef de secţie şi, apoi, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare în perioada 2001-2004. Unul dintre acei oameni care ştia să menţină mereu în jurul său buna-dispoziţie şi optimismul, respectul şi eleganţa. Şi pentru că şi-a iubit atît de mult profesia, a transmis-o mai departe fiului său.

Condoleanţe întregii familii!

Foto: @dinuprie.

7 Comentarii în această postare

 1. Feher Adriana

  Ati fost un Doctor cu D mare ! Baia Mare va fi mai săracă de acum inainte . Va vom pastra in amintirea noastra mereu ! Odihniti-va in pace Domnule Doctor !

  Răspunde
 2. DUMNEZEU SA L ODIHNEASCA!

  NU L AM CUNOSCT DIRECT DAR AM AUZIT DE EL CA ESTE UN OM DE MARE OMENIE. SA I FIE TARINA USOARA, BAIATULUI MULT SUCCES SA I DUCA MESERIA MAI DEPARTE.

  Răspunde
  • IONESCU NICOLAE

   L-am cunoscut in BUCURESTI; am devenit colegi si prieteni. Dupa cutremurul din 1977, am venit amandoi in Baia Mare; am muncit de multe ori zi si noapte impreuna rezolvand nenumarate cazuri de traumatisme complexe; am mers impreuna la numeroase coferinte si congrese de specialitate; practic,am ramas doi buni colegi si buni prieteni. Acolo, in lumea de dincolo, poate ne vom reintanli.Doamne ajuta! Drum bun si Dumnezeu si ingerii sa-ti lunineze calea ! Ramai in amintirea noastra a tuturor ! Inca odata, regrete si condoleante familiei! NUTI si NICU IONESCU

   Răspunde
 3. Julestean Hossu Tincuta Ana

  D -zeu sa-l odineasca! pe dr.Constantin Prie! Mi-a salvat viata in urma cu 27 de ani! Regrete profunde la primirea acestei vesti!Condoleante,familiei!😢😢😢

  Răspunde
 4. Luminita danovia

  Dumnezeu sal ierte a fost un doctor foarte bun 😢😢😢😢sai fie tarina usoara.Dormi in pace !!!

  Răspunde
 5. Dr COJOCARU MARIUS

  Daaaaa ,tot ce se spune despre dr Prie ,este adevarat,eu ca var, primar ,pot ,sa rrconfirm ,cele spuse D ZEU ,SA L IERTE!!!!
  FAM DR MARIUS COJOCARU HOREZU VALCEA

  Răspunde
 6. Dr COJOCARU MARIUS

  Da aaa, tot ce se spune de dr Prie ,este adevarat!!A FOST UN OM DEOSEBIT!!!!
  D ZEU ,SA L IERTE!!!!

  Răspunde

Lasă un comentariu