Share
“Dințișorii veseli” ajung și la preșcolarii băimăreni

“Dințișorii veseli” ajung și la preșcolarii băimăreni

Campania ”Dințișorii veseli”, adresată preșcolarilor, continuă în această toamnă, diseminând informații legate de igienă orală timpurie în 10 grădinițe din 10 orașe, printre care și Baia Mare.  În condițiile în care România se află pe ultimele locuri din Europa la acest capitol, ”Dințișorii veseli” ajută copiii să conștientizeze importanța pe care trebuie să o acorde periajului corect.

Până în 6 octombrie, grădinițele din cele 10 orașe se pot înscrie în program  aici.  Pe site grădinițele pot fi votate  în intervalul 6 – 13 octombrie, iar selectarea lor se realizează ca urmare a voturilor acumulate. Mai multe detalii sunt disponibile în regulamentul campaniei.

Grădinițele selectate vor fi vizitate în perioada 21 octombrie – 1 noiembrie de către echipa ,,Dințișorii veseli’’, formată din mascota campaniei Crocodințilă, specialiștii clinicilor partenere, reprezentanții dm drogerie mark România și P&G România. Prin jocuri și activități interactive, aceștia le vor explica celor prezenți tehnicile de periaj și alți pași ai unei igiene orale corespunzătoare, care îi vor ajuta pe cei mici să își mențină dantura sănătoasă de-a lungul vieții.

 

Lasă un comentariu