Share
Campanie de donare de sânge la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei; Când va avea loc

Campanie de donare de sânge la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei; Când va avea loc

În 14 februarie, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în incinta Ambulatorului Integrat, începând cu ora 08.00, se va desfășura prima ediție din acest an a campaniei de donare de sânge ”Voi puneți sânge, noi suflet”. Aceasta are loc în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș.

„Prin acest eveniment ne dorim să vă deschidem sufletul și inima către un gest frumos, simbol al implicării și iubirii, poate chiar o donare de sânge în cuplu. Da, chiar de Valentine’s Day! Pentru că noi așa considerăm că putem sărbători exemplar luna iubirii, dăruind sânge și speranță celor care nevoie de sânge. Și chiar dacă ziua îndrăgostiților vă găsește fără pereche, nimic nu e pierdut. Convingeți un prieten, o prietenă să vă însoțească sau veniți pur și simplu singuri. Știm cu toții că sunt mulți oameni care au nevoie de voi.

Cu această ocazie avem posibilitatea să ne arătăm recunoștința pentru sănătatea noastră, pentru ce avem, pentru ce suntem. Un donator poate salva până la 3 vieți, așa că vă așteptăm să vă alăturați acțiunii noastre și să dăruim sânge” – se precizează pe pagina unității medicale.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu