Share
Anual, cam 100 de bărbați recurg la operații de mărire a penisului

Anual, cam 100 de bărbați recurg la operații de mărire a penisului

Chirurgia estetică s-a schimbat mult în ultimii ani. ”A dispărut rușinea și inhibarea oamenilor, iar acum femeile și bărbații, deopotrivă, aplează frecvent la noile proceduri, inclusiv la serviciile de chirurugie estetică a organelor genitale”,  precizează Costache Chertif, chirurg plastician la o clinică de specialitate din Baia Mare. El spune că în ultimii trei-patru ani peste 300 de bărbați s-au adresat clinicii sale pentru operația de mărire a penisului.

”Pacienții sunt atât din țară (Constanța, Brăila, Sibiu, Oradea, Arad, Caransebeș), cât și din străinătate (Germania, Austria, Marea Britanie, țările arabe, Turcia, Italia). Tarifele pentru o astfel de intervenție sunt cuprinse între 1200 și 2500 de euro, în funcție de proceduri, pentru că unii pacienți solicită proceduri combinate: și de alungire, și de îngroșare a penisului” – detaliază Chertif. Medicul menționează că mulți dintre cei care au beneficiat de o astfel de procedură se întorc în cabinetul său.

”Aproximativ 60% dintre pacienți vin la a doua îngroșare, după șase luni de la prima procedură. Această procedură se realizează cu grăsimea proprie a pacienților – se obțin celule stem din grăsimea proprie – cu rezultate foarte bune”.

Limita maximă pentru mărirea de penis este de 3-3,5 cm. Specialistul spune că o intervenție de augmentare a penisului durează în jur de trei ore, trei ore și jumătate.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu