Share
Anchetă epidemiologică în cazul băimăreanului infectat cu noul coronavirus

Anchetă epidemiologică în cazul băimăreanului infectat cu noul coronavirus

Starea de sănătate a maramureșeanului internat la Cluj, pentru care s-a confirmat infectarea cu coronavirus, este staționară; nu are febră, nici evoluție negativă – a transmis Direcția de Sănătate Cluj. Întrucât înainte de a ajunge la Cluj, pacientul a trecut și pe la Spitalul de Infecțioase din Baia Mare, în prezent se desfășoară o anchetă epidemiologică, referitoare la pacientul de 45 de ani.

După ce au ieșit negative rezultatele analizelor pentru persoanele care au mai fost testate – și, deci, nu au fost infectate -, la nivel național sunt trei infectați cu virusul COVID-19 (Coronavirus).  În carantină sunt  52 persoane în carantină și 8.796 persoane în izolare la domiciliu.

TELVERDE. Pentru informații legate de noul Coronavirus, pe lângă numărul 0800 800 358, s-a pus în funcțiune și o linie dedicată românilor din afara țării: +4021.320.20.20, apelabilă din orice rețea și având tarif normal.

Vineri, 28 februarie, la TelVerde 0800 800 358 s-au primit 2.519 apeluri de la persoane care au sunat să afle detalii despre cum se manifestă și cum poate fi prevenită răspândirea acestei afecțiuni.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu