Share
13.152 de intervenții chirurgicale efectuate la Spitalul Județean Baia Mare în 2023

13.152 de intervenții chirurgicale efectuate la Spitalul Județean Baia Mare în 2023

La finalul anului 2023, reprezentanții Spitalului Județean Baia Mare au prezentat bilanțul activităților medicale și administrative. Pentru început, aceștia precizează că a fost un an cu provocări și eforturi încununate cu succes în activitatea medicală a SJUBM.

Anul 2023 a fost marcat de proiectele de modernizare, care presupun modificarea continuă a structurii funcționale, adaptarea resurselor disponibile, găsirea de soluții la solicitările impuse de aceste modificări funcționale, adaptarea în permanență la cerințele și nevoile de asigurare a serviciilor de sănătate.

Mii de pacienți, din toate colțurile județului, au apelat la serviciile medicale băimărene. Secțiile medicale au continuat să aloce servicii medicale în ambulatoriu tuturor pacienților care au solicitat ajutorul, bolnavi de diabet, pacienți cu nevoi de examinări imagistice, cu afecțiuni oftalmologice, de Gastroenterologie, ORL, endocrinologice, ortopedie, dermatologice, oncologice, cardiologice, angiografie, chirurgie generală, chirurgie toracică,chirurgie plastică, obstetrică –ginecologie, pediatrie, neonatologie, urologie, reumatologie.

„Am avut, așadar, pe tot parcursul anului 2023, o activitate complexă, dificilă, din partea tuturor secțiilor și compartimentelor noastre medicale, care au conlucrat pentru acordarea celor mai bune terapii pentru fiecare dintre pacienții noștri. În cadrul Spitalului Județean de Urgență au fost efectuate 13152 intervenții chirurgicale.

Rezultatele bune înregistrate în anul 2023 se datorează unui efort colectiv impresionant și al Consiliului Județean Maramureș, care susține și implementează proiectele de modernizare a spitalului. Îmbunătățirea sistemului de servicii medicale a fost și rămâne obiectivul strategic al unității sanitare. SJUBM se bazează pe valorile sale etice fundamentale, cum ar fi integritatea, încrederea, confidențialitatea, echitatea și profesionalismul”, transmite manager George Alexandru Oros.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu