Share
12 mai – Ziua Asistenților Medicali; conducerea Spitalului Județean Baia Mare transmite un mesaj

12 mai – Ziua Asistenților Medicali; conducerea Spitalului Județean Baia Mare transmite un mesaj

Astăzi, 12 mai, este Ziua Asistenților Medicali. Potrivit Agrepres, această zi a fost instituită în 1974 la iniţiativa Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali.

Cu acest prilej, conducerea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare transmite un mesaj:

„Profesia voastră de asistent medical este considerată una dintre cele mai nobile și solicitante, care implică foarte multă responsabilitate. În spital aveți un rol deosebit, fiind indispensabili în echipele medicale, pentru că sunteți liantul dintre medici și pacienti.

Voi, asistenții medicali, sunteți cei care petreceți cel mai mult timp cu pacientul, încercând nu doar să-i alinați suferințele, ci și să-i redați încrederea și zâmbetul. Reprezentați un model de profesionalism și dăruire. Sunteți eroii care, zi de zi, vă puneți toată puterea, priceperea și timpul în slujba oamenilor, iar pentru acest lucru meritați respectul și aprecierea noastră a tuturor.

Vă transmitem gândurile noastre cele mai sincere, alături de urări de bine, succese nenumărate și realizări profesionale, care să fie pe măsura eforturilor pe care le depuneți necontenit.
La mulți ani, dragi colegi! La mulți ani, tuturor asistenților medicali!”.

Lasă un comentariu