Share
Primarul a umblat cu cioara vopsită, zicând că-i proiect nou

Primarul a umblat cu cioara vopsită, zicând că-i proiect nou

Încercarea municipalității de a aloca o sumă de 1,19 milioane lei evenimentului “Baia Mare – Capitala Tineretului”  a eșuat. La ședința de la sfârșitul săptămânii trecute, consilerii locali au votat acordarea a 500.000 de lei din bugetul local, mai puțin de jumătate față de ce s-a propus, însă proiectul a fost repus pe tapet marți, în speranța că aleșii își vor da girul pentru suma inițială. S-a atras atenția că nu se poate vota din nou un proiect de hotărâre deja adoptat, însă argumentul primarului Băii Mari a fost că nu e același proiect.

”S-au schimbat doar două aliniate și sunt modificări de formă ale raportului, esența este aceeași”, a argumentat consilierul  Cristian Niculescu Țâgărlaș. E adevărat, vineri era vorba de evenimentul “Baia Mare – Capitala Tineretului”, iar marți, de “Baia Mare – Capitala Tinerilor”.  Cum ar veni, primarul a umblat cu cioara vopsită, zicând că e proiect nou. S-a decis  adoptarea modalității votului secret, iar în final proiectul a fost respins. 10 consilieri au votat ”pentru”, unul s-a abținut și au fost patru voturi nule.

A. D. VERESCU

2 Comentarii în această postare

  1. Capitala tineretului intr-un oras fara prea multi tineri peste 18 ani.Tinerii nu raman in oras deoarece nu prea au perspective,putine fabrici sa nu mai vorbim ca in unele lucreaza parintii lor,care mai fac si naveta,pentru salariul minim.Orasul se depopuleaza masiv,tinerii fara speranta,pleaca si nici nu o sa se mai intoarca.Urmeaza o natalitate slaba iar viitorul e sumbru chiar si pentru bugetarii care peste 10-20 de ani nu o sa mai aiba pentru cine sa lucreze.Niste administratii,locale si judetene,total impotente,care nu sunt in stare sa dezvolte zona sa aduca bunastare.Aceleasi povesti,mai nou administratia viseaza la o zona de turism sub Ignis care sa atraga turisti din Ungaria,Ucraina,Moldova.Cica,milioane de turisti,la Aquaparcul de la Izvorul rece,cand doar 500 de masini ar bloca drumul catre Izvoare,noi care nu suntem in stare de peste un an,sa facem sensul giratoriu de la Itslsofa.

    Răspunde
  2. La cat a festit proiectele vechi pe care nu a fost in stare sa le puna in practica,orice zice deja e un proiect nou,cele vechi ( Aquaparc,Parcul Industrial,Universitatea,Sasar Valey,etc ),s-au prescris.

    Răspunde

Lasă un comentariu