Share
Nu prea mai au nici vacile ce paște pe gazonul Arenei Naționale

Nu prea mai au nici vacile ce paște pe gazonul Arenei Naționale

Așa-numitul ”derby de România”, Dinamo – FCSB (adică Steaua), disputat duminică și încheiat la egalitate, 1-1, s-a jucat mai mult pe niște petice de pământ și nisip, iar mai puțin pe porțiuni de iarbă. Un gazon comunal, pe care parcă și vacile se simțeau cam stânjenite să mai intre fiindcă nu prea mai aveau ce paște. Meciul a venit întrucâtva ca un colac peste pupăză, fiindcă, până la urmă, o zi mai târziu, luni, primarul general al Capitalei a anunțat că Arena Națională se va închide până la tocmirea gazonului, lucru care, conform ziselor Gabrielei Firea, ar putea dura două, trei luni. Poate or pune iarbă congelată. Să țină până la primăvară.

Te cam ciupesc tristețile de naturel când vezi că stadionul reprezentativ al țării a ajuns cu gazonul în ultimul hal. Ba e iarba nevricoasă și nu răsare la timp, ba nu i s-a înfipt bine rădăcina, ba sunt vinovați pitpalacii că au ciugulit sămânța gazonului.

Cine poartă-n cârcă vinovăția pentru o astfel de jumuleală a ierbii de pe gazonul Arenei Naționale? Poate o știu cei de la firma care se ocupă de acest gazon. Sau ar trebui să se ocupe. Vopsiți, oameni buni, pământul cu verde, măcar să arate bine la televizor!

Horia AVRAM

Sursa foto: ziare.com

Lasă un comentariu