Share
E bine să te asiguri că ai asigurare auto, dar nu oricum

E bine să te asiguri că ai asigurare auto, dar nu oricum

E iarnă și derapajele sunt la ordinea zilei, așa încât ele nici n-ar mai fi știri. ”Ce vi se pare  interesant la o mașină derapată în șant?” – se întreba cu îndreptățire un comentator la imaginea captată în zona  Două Veverițe. I-a dat un răspuns îndreptățit un alt comentator:  interesant e locul derapajului, care dă nota de culoare întregii întâmplări:  chiar lângă un panou care face reclamă unei firme de asigurări (inclusiv RCA). Că aproape te întrebi dacă deraparea a fost naturală sau face parte dintr-un scenariu publicitar.  Și te bucuri că n-au pățit nimic cei din mașină. În rest, Doamne ferește de astfel de necazuri.

Foto: Răzvan Oiegaș

 

 

 

 

3 Comentarii în această postare

 1. baimarean

  E zona cu 20 de hectare ale Consiliului Judetean,care plina de balarii se reimpadureste de la sine.In loc sa construiasca un prim Parc Industrial al acestui judet,au pus o placuta de 10 lei in Tautii Magheraus : spre Parcul Industrial !!! Adica au bagat doua firme amarate existente ( una sigur plateste la salariul minim ) impreuna, sa avem noi impresia ca judetul are Parc Industrial.Isprava PSD,din pix! Bravos !!!

  Răspunde
  • Ce parcuri industriale,cand autoritatile locale si judetene nu sunt in stare de absolut nimic.Zilnic mai afli ca-ti mai pleaca niste prieteni din oras, cu familii cu tot,din tara.De tot,deoarece copii lor vor face scoala acolo,isi fac prieteni,mai tarziu familii,copii la randul lor si niciodata nu se vor mai intoarce.Daca unui functionar sau profesor nu-i pasa,ar trebui sa-i pese deoarece lipsa Parcurilor Industriale,a unor fabrici care sa plateasca decent,incet ii afecteaza si pe ei.Ii afecteaza deoarece o natalitate scazuta scade numarul de elevi,ceea ce se rasfrange in posturi.Mai putini elevi,mai putini profesori sa nu mai spun ca mai putini elevi zero sanse pentru absolventii de la Nord,pentru a fi profesori.Poate peste 20 de ani cand actualii profesori se vor pensiona.Dar cine o sa astepte inca 20 de ani?

   Răspunde
 2. Parcuri industriale?Vise, mai bine zis cosmaruri, ale baimarenilor cel putin. Au ajuns sa lucreze la kilometri, zeci de kilometri de oras, pentru ca, alesii locali alunga investitorii, parca ar fi ciumati, ori au indraznit sa prezinte dosarele de intentie fara sa aiba filele CUSUTE . Ce a ajuns orasul nostru de la revolutie incoace? . O piesa dintr un angrenaj curata si intretinuta cat de cat.Putem numara pe degetele de le o mana investitiile facute in Baia Mare in ultimii 29 de ani, exceptand acei oameni destepti care au pus mana pe vechile societati, le au privatizat si continua sa faca productie. Atat, restul magazine, magazine, magazine, Baia Mare orasul magazinelor, mai nou, al sarbatorilor publice care inghit sume enorme de la bugetul local. Unde este industria din Baia Mare, sa nu spuneti, ca nu v au calcat pregul mari investitori , cum ar fi UATC Dumbravita. De ce nu sunt investitori de acest nivel in orasul nostru, sa nu spuneti ca nu v au batut niciunul la usa. Au marit birurile in anul 2019 fara sa spuna la nimeni nimic, dupa ce in 2018 au urlat sa auda toata lumea ca in acest an vor avea acelasi nivel ca in 2018. S au luat si ei dupa cei din guvern, niste incompetenti. Au crescut taxele pentru apa potabila parca ei ar fi stapanii apei, uitand ca nimeni in lumea aceasta nu are drept de stapanire asupra resurselor de apa potabile, au crescut taxa pentru gunoi, pentru ce, nu au fost in stare sa termine nici acum un rahat de groapa de gunoi, iar acum platim oalele sparte de ei. Cica au fost unii cu niste proiecte frumoase de eliminare a deseurilor care ar fi dus la scaderea drastica a taxei pe gunoi dar nu au fost bagati in seama. Deci stimati concetateni, ce alegem asta avem, niste incompetenti refractari la tot ce este nou, oameni care refuza de 29 de ani intrarea industriei moderne in orasul nostru, se complac in letargie, vad ca orasul se goleste de familii intregi care pleaca in strainatate si 80% din ei nu se vor mai intoarce, orasul imbatraneste iar cand isi vor da seama va fi prea tarziu. Ar fi cazul sa nu mai plecam capul in fata alesilor nostrii care de fapt nu ne baga in seama si sa facem in asa fel incat doleantele noastre sa aiba un final bun, asta depinde numai de noi cetatenii din Baia Mare. Va doresc un an mai bun si multe realizari .

  Răspunde

Lasă un comentariu