Share
E bine să te asiguri că ai asigurare auto, dar nu oricum

E bine să te asiguri că ai asigurare auto, dar nu oricum

E iarnă și derapajele sunt la ordinea zilei, așa încât ele nici n-ar mai fi știri. ”Ce vi se pare  interesant la o mașină derapată în șant?” – se întreba cu îndreptățire un comentator la imaginea captată în zona  Două Veverițe. I-a dat un răspuns îndreptățit un alt comentator:  interesant e locul derapajului, care dă nota de culoare întregii întâmplări:  chiar lângă un panou care face reclamă unei firme de asigurări (inclusiv RCA). Că aproape te întrebi dacă deraparea a fost naturală sau face parte dintr-un scenariu publicitar.  Și te bucuri că n-au pățit nimic cei din mașină. În rest, Doamne ferește de astfel de necazuri.

Foto: Răzvan Oiegaș

 

 

 

 

2 Comentarii în această postare

  1. baimarean

    E zona cu 20 de hectare ale Consiliului Judetean,care plina de balarii se reimpadureste de la sine.In loc sa construiasca un prim Parc Industrial al acestui judet,au pus o placuta de 10 lei in Tautii Magheraus : spre Parcul Industrial !!! Adica au bagat doua firme amarate existente ( una sigur plateste la salariul minim ) impreuna, sa avem noi impresia ca judetul are Parc Industrial.Isprava PSD,din pix! Bravos !!!

    Răspunde
    • Ce parcuri industriale,cand autoritatile locale si judetene nu sunt in stare de absolut nimic.Zilnic mai afli ca-ti mai pleaca niste prieteni din oras, cu familii cu tot,din tara.De tot,deoarece copii lor vor face scoala acolo,isi fac prieteni,mai tarziu familii,copii la randul lor si niciodata nu se vor mai intoarce.Daca unui functionar sau profesor nu-i pasa,ar trebui sa-i pese deoarece lipsa Parcurilor Industriale,a unor fabrici care sa plateasca decent,incet ii afecteaza si pe ei.Ii afecteaza deoarece o natalitate scazuta scade numarul de elevi,ceea ce se rasfrange in posturi.Mai putini elevi,mai putini profesori sa nu mai spun ca mai putini elevi zero sanse pentru absolventii de la Nord,pentru a fi profesori.Poate peste 20 de ani cand actualii profesori se vor pensiona.Dar cine o sa astepte inca 20 de ani?

      Răspunde

Lasă un comentariu