Share
Dictatura nătărăilor cu torțe

Dictatura nătărăilor cu torțe

Naționala României va disputa următorul meci de pe teren propriu din Liga Națiunilor, cel cu Lituania, programat la Ploiești, în 17 noiembrie, cu porțile închise. E decizia Comisiei de disciplină a UEFA după ce la meciul cu Serbia, de pe Arena Națională, din 14 octombrie, unii suporteri s-au apucat de aprins torțe și de împrăștiat prin toate punctele cardinale scandări rasiste.

Naționala a jucat cu porțile închise și primul meci de acasă din Liga Națiunilor, cel cu Muntenegru, în urma unei sancțiuni primite în preliminariile pentru Euro 2016.

E obositor ca din pricina unor așa-ziși suporteri, a unor zurbagii, să sufere niște oameni care vor să meargă, cuminți, pe stadion. E agasant cum niște nătărăi reușesc încă să intre într-o arenă – în care joacă totuși naționala – cu petarde și torțe. Că nu e vorba de bomboane pe care să le care în gură, torțele sunt ceva mai mari, nu și le pot băga în… urechi să zicem. Indivizii podidiți de nerozie care consideră că e firesc să aprindă torța și să dea cu petarda când vrea mușchiul lor ar trebui să facă asta acasă la ei. Cu porțile închise. E anormal, am ajuns la cheremul unor buimaci. Am ajuns pe stadioane în dictatura năvlegilor.

Horia AVRAM

Lasă un comentariu