Share
Colegi de administrație – și încă de partid – care își scot ochii. Poate și dosarele…

Colegi de administrație – și încă de partid – care își scot ochii. Poate și dosarele…

Disputa dintre doi colegi de partid – primarul de Cavnic și președintele de CJ Maramureș – escaladează. E, până la urmă, treaba lor. Treaba noastră e când, în focul disputei, cei doi fac declarații care pot fi catalogate drept amenințări șantajiste sau recunoașteri ale faptei de tăinuire.

”În perioada următoarea vă voi spune și motivul pentru care Zetea dorește acest spital (cel din Cavnic – n.n.) cu disperare…!  – postează, în 20 februarie, primarul Vladimir Petruț, ca o replică la ceea ce, cu o zi înainte, postase Zetea. ”Sunt sigur că pe acest subiect  (primarul Vladimir Petruț – n.n.) voi mai reveni…și la Cavnic cu informații suplimentare de interes pentru Camera de Conturi din Maramureș”. Păi, dacă au informații suplimentare de acest gen să le dea organelor abilitate, iar dacă încă nu le au – să tacă până intră în posesia lor. Altfel, doar confirmă zicala ”câinele care latră nu mușcă”.   Domnilor, nu ne mai țineți pe jar și spuneți-o-ne pe-a dreaptă, nu țineți acele informații ca pe niște gloanțe de argint, de tras la nevoie.

Mă rog, teoretic șeful social-democraților ar fi avut un motiv să amâne anunțatele dezvăluiri, urmând a le face publice după ce îl exclude pe Petruț din partid. Cum ar veni, să nu arate cu degetul spre un primar pesedist, ci spre un primar pe care l-a dat afară de bun ce era.

Vladimir Petruț declară public că are informații că a fost exclus din partid – în absența sa –  în 22 februarie; inclusiv că a fost înlocuit de la șefia filialei din Cavnic.  De la organizația județeană, nicio veste pe această temă. Pe altele – da. ”PSD Maramureș s-a întrunit ieri  (22 februarie – n.n) în ședința Comitetului Executiv pentru a pregăti alegerile europarlamentare” (vezi foto).  Și cu un drum i-au zis vreo două președintelui Iohannis, care tergiversează bugetul prin atacarea Legii Bugetului de Stat pentru anul 2019 la la Curtea Constituțională.  Chiar a fost postat un comunicat cum că toți au fost de acord cu conținutul acestuia.  Dar niciun comunicat, nicio  referire la excluderea primarului rebel din Cavnic.

Cum  șeful filialei județene spuneaîn 19 februarie despre  Petruț că e ”independent după propriile sale declarații”, iar de atunci nu s-a comunicat că ar fi fost exclus, în mod oficial cei doi încă sunt colegi de partid. Și încă își scot ochii. Poate și dosarele…

Dar să luăm în calcul posibilitatea ca, ulterior, să vină un comunicat despre  ”politica de cadre” a partidului:  cine a luat locul vicepreședintelui demisionar de la județ,  deputatul Sorin Marius Ovidiu Bota, și ce mai e cu președintele filialei din Cavnic.

 

 

Lasă un comentariu