Share
Aveți grijă pe unde circulați! Pericol de cuie în pneuri și în tălpi (GALERIE FOTO)

Aveți grijă pe unde circulați! Pericol de cuie în pneuri și în tălpi (GALERIE FOTO)

Fiți cu băgare de seamă pe ce drumuri vă purtați mașinile (și tălpile de asemenea). E un semnal de alarmă tras de un maramureșean care a pățit-o. Într-o postare pe Facebook, acesta arată cum, apucând-o pe un drumeag la intrarea în Văleni, a trecut cu mașina peste niște ”capcane” – cuie așezate cu vârful în sus bătute în niște lemne.

”Capcane puse pe niște urme circulate care nicicum nu reiese că s-ar afla pe un teren privat sau vreo încalcare de proprietate. Vorbind cu viceprimarul din Călinești, în timp ce așteptam platforma din Baia Mare, mi s-a explicat că tot ce e pe lângă drumul cu bolovani e teren privat și «aia e»… Nu avem ce face. Deci fără nicio atenționare se pot pune capcane pe un spațiu care nici după 20 de cercetări la fața locului nu pare privat, se vede că e circulat și nu e îngrădit”, scrie Cristi Breban în postarea sa.

Că o fi drum privat au ba, cel care a plantat cuie pe-acolo a cam avut mintea dusă cu sorcova. Pe drumul acela lăturalnic poate nu trec doar mașini, poate trec și oameni pe jos. Poate se întâmplă să se joace niște copii pe-acolo și nu văd la timp cuiele ca să le ocolească.

Sursa foto: Facebook – Cristi Breban

Lasă un comentariu