Share
Util pentru maramureșeni: Vezi la ce secție de votare ești arondat la scrutinul de duminică, 27 septembrie! Lista completă a acestora și delimitarea lor (DOCUMENT)

Util pentru maramureșeni: Vezi la ce secție de votare ești arondat la scrutinul de duminică, 27 septembrie! Lista completă a acestora și delimitarea lor (DOCUMENT)

Duminică, 27 septembrie, maramureșenii sunt chemați la urne, pentru a-și alege reprezentanții în administrația județeană și locală. 

În fapt, vor avea posibilitatea de a-și exprima opțiunea de vot în ceea ce privește primarul, consilierii locali, președintele Consiliului Județean și consilierii județeni.

Vor fi, în total, în județ, 440 secții de votare și 425.911 alegători cu drept de vot. Pe lângă primarul localității și președintele Consiliului Județean, Maramureșul va alege 34 de consilieri județeni, iar municipiul Baia Mare, reședința de județ, 23. Cel de-al doilea municipiu, Sighetu Marmației, și cel de-al treilea oraș ca mărime din județ, Borșa, vor avea câte 19. Orașele Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș și Baia Sprie, vor avea câte 17, la fel ca și cea mai mare comună, Poienile de sub Munte.

Restul UAT-urilor vor avea 15, 13, 11 și 9. Cel mai mic număr de consilieri, 9, îl vor avea Ariniș, Asuaju de Sus, Băsești, Bicaz, Boiu Mare, Coaș, Gârdani, Oarța de Jos, Poienile Izei și Vima Mică.

DirectMM.ro vă prezintă numerotarea și delimitarea secțiilor de votare din județ, în funcție de domiciliu. Lista completă o puteți descărca dând click aici (arondarea adreselor, în ultima coloană, în dreapta): -> Alegeri locale 2020 – Secțiile de votare – Numerotare și delimitare.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu