Share
Unul din doi: vot pentru președinte

Unul din doi: vot pentru președinte

Județul Maramureș a primit 467.520 buletine de vot și 434.187 timbre autocolante. Vor fi utilizate de la primul tur de scrutin cele 438 de ștampile de control, respectiv 2190 stampile cu inscripția ”VOTAT”. S-au reactualizat listele electorale permanente. În teritoriu au ajuns procesele verbale, autocolantele, hârtia, tușierele, broșurile și modelul anulat al buletinului de vot  și au fost predate pe bază de proces verbal primarilor unităților administrativ-teritoriale și apoi președinților birourilor secțiilor de votare.

Cele 28 de servicii publice comunitare locale de evidență a persoanelor au program de lucru cu publicul și în ziua votului, între orele 7.00 și 21.00, pentru eliberarea cărții de identitate. Când se prezintă la ghișeele serviciilor publice comunitare locale de evidență a persoanelor, cetățenii sunt  rugați să aibă la ei toate documentele prevăzute de legislația în vigoare.

În ziua desfășurării scrutinului, între orele 7.00 și 21.00 sunt interzise comercializarea și consumul băuturilor alcoolice în spațiul de protecție al secției de votare (pe o rază de 500 m)

Cu alte cuvinte, totul e pregătit pentru a nu mai fi în coada clasamentului prezenței la vot.

 

Lasă un comentariu