Share
Reparații pe drumul național Baia Mare – Dej în urma intervenției deputatului PNL Călin Bota

Reparații pe drumul național Baia Mare – Dej în urma intervenției deputatului PNL Călin Bota

Maramureșenii se pot deplasa acum în condiții de siguranță pe Drumul Național 1C, care face legătura între Baia Mare și Dej.

În urma mesajelor trimise de mai mulți maramureșeni, care s-au plâns de gropile și de starea Drumului Național 1C (DN 1C) Baia Mare-Dej, deputatul PNL Călin Bota l-a contactat vineri pe Directorul general adjunct întreținere drumuri naționale, europene și autostrăzi, Felician Cerneștean, și i-a semnalat problemele pe care le întâmpină cei care circulă pe acest drum național, care se află în administrarea CNAIR.

Reacția CNAIR a fost promptă, iar până luni seara au fost realizate reparații izolate cu mixtură asfaltică pe următoarele tronsoane: DN 1C km 114-116, DN 1C km 125-126, DN 1C km 132-134, DN 1C km 137-140, DN 1C km 117-118,
DN 1C km 119-120, DN 1C km 120-121.

,,Maramureșenii pot circula acum în siguranță pe drumul dintre Baia Mare și Dej. În numele maramureșenilor, mulțumesc Directorului general adjunct al CNAIR pentru rezolvarea într-un timp record a problemelor semnalate și pentru că răspunde tot timpul solicitărilor venite din partea cetățenilor. ,, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Biroul de presă

Deputat PNL Călin Bota


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Dupa cate se vede fara PNL si Bota am circula pe catarile istoriei.

    Răspunde

Lasă un comentariu