Share
PSD Maramureș și-a tras seră de flori

PSD Maramureș și-a tras seră de flori

Vinerea trecută ”sediul PSD Maramures a prins culoare și viata, prin multitudinea de flori și doamne prezente”. Iar  ”presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, avut un cuvânt de apreciere pentru modul în care sediul județean al partidului a înflorit în numai câteva ore” – se spune într-un comunicat al Biroului de presă al PSD Maramureș. Mai să cred că organizația județeană și-a tras seră de flori și doamnele au venit să le îngrijească voluntar și cu mare gingășie. Dar după ce am trecut de metaforele floricole, am aflat de o acțiune cât se poate de prozaică și serioasă:  prima ședinta a Ligii Aleselor Locale PSD Maramureș.

Liga are 42 de doamne-flori situate pe diferite rămurele. Gabriela Tulbure (Seini), Irina Iusco (Șieu), Lucia Butcure (Cupșeni) sunt numărul unu pe ramura primăriilor. Liliana Moga și Florica Roman înfloresc pe ramura consilierilor  județeni. 37 sunt pe rămurele de Consiliu Local, una  fiind ceva mai la soare, ca viceprimar. După ședința de ieri, Liga are și un mândru boboc gata să plesnească: Liliana Moga, care a fost desemnată președinta Ligii.

Fiind prima ședință a Ligii, evident că una dintre prioritățile stabilite a fost identificarea nevoilor comunității. S-a vorbit despre rolul femeii ales local în comunitate, despre sprijinul necesar pentru susținerea unui proiect inițiat pe parcursul unui mandat, despre intenția de a demara acțiuni caritabile.

Nu au lipsit nici gratulările de tipul: ”Îi mulțumim pentru întreg sprijinul acordat președintelui PSD Maramures […] și întregii conduceri a partidului” (pe spațiul puncte-punctelor se mulțumea parlamentarilor maramureșeni).

Pentru că le stimez pe aceste doamne-flori, fac precizarea – dacă mai era necesar – că în aceste rânduri am încercat să păstrez parfumul floral al comunicatului de presă, nicidecum să duc în derizoriu o acțiune interesantă.  Mai degrabă  stilul comunicatului poate fi suspectat de așa ceva.

Ananei GAGNIUC


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu