Share
Marian Condrat intră în cursa pentru Primăria Rozavlea din partea PSD

Marian Condrat intră în cursa pentru Primăria Rozavlea din partea PSD

În cadrul ultimului Comitet Politic Județean al PSD Maramureș a fost validată candidatura lui Marian Condrat la Primăria Rozvlea. Inginer constructor de profesie și licențiat în drept, acesta este președintele interimar al PSD Rozavlea, după ce a fost consilier local în perioada 2016-2020 și viceprimar al comunei între 2021-2022. Excelența și standardele înalte i-au dictat atât activitatea profesională, cât și cea politică și tot ele sunt cele care îl recomandă pentru un mandat în fruntea comunei. Cu forțe proaspete și planuri ambițioase pentru Rozavlea, Marian Condrat este mai pregătit ca oricând să revină în administrație, de data aceasta în calitate de primar.

„Candidez pentru Primăria Rozavlea din partea PSD pentru că mă regăsesc în valorile social-democrate și știu că rozăvlenii merită mai mult și mai bine, dar și pentru că am încredere că pot să aduc mai multă bunăstare în comuna noastră. În perioada următoare voi prezenta echipa pe care o propun și planul concret de acțiuni prin care suntem pregătiți să valorificăm toate oportunitățile de dezvoltare existente. Cu sprijinul PSD Maramureș, cu susținere guvernamentală și cu actul de încredere din partea rozăvlenilor, punem comuna Rozavlea pe harta celor mai prospere comune din Maramureş!”, a precizat Marian Condrat, candidatul PSD pentru Primăria Rozavlea.

După ce a dovedit că are calitățile și determinarea necesare pentru a atinge succesul în lumea afacerilor, Marian Condrat își dorește să transfere în administrația publică eficiența, transparența, responsabilitatea și orientarea spre rezultate, pentru a răspunde cu celeritate nevoilor comunității.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu