Share
Maramureșul a preluat președinția PSD Cluj!

Maramureșul a preluat președinția PSD Cluj!

Marți, 14 ianuarie, în ședința Comitetului Executiv Național  al PSD s-a decis schimbarea  din funcție a președintelui organizației PSD Cluj, Liviu Alexa. Acesta a fost înlocuit de fostul ministru al Economiei, maramureșeanul Gheorghe Șimon.  Pe undeva nu ar fi ciudat, dacă ne gândim că el a absolvit Institutului Politehnic din Cluj-Napoca (Facultatea de Mecanică). Gheorghe Șimon e membru PSD din anul 1992, iar din 2012 este deputat, fiind vicepreședinte al Comisiei pentru politici economice, reforme si privatizare. În perioada 2017-2018  a fost ministru al Economiei.

Liviu Alexa a fost numit președinte al organizației PSD Cluj la propunerea Vioricăi Dăncilă.  Alexa este unul dintre jurnaliștii care îl consiliau pe fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea. De altfel, firma lui Liviu Alexa apare pe statele de plată ale partidului. PSD a plătit începând cu anul 2016, din subvenția de la stat, aproximativ 430 000 de lei către firma Pagina Ciudatului SRL, deținută de Liviu Alexa. El mai deține  postul de televiziune NCN și site-ul Ziar de Cluj. Dar de marți, nu mai deține președinția organizației de Cluj, care i-a revenit deputatului Gheorghe Șimon ot Vișeu de Sus!

În ziarul pe care îl deține, evident că Liviu Alexa neagă tot, susținând că Gheorghe Șimon ar fi doar ”arbitrul neutru care să coordoneze alegerile județene. Domnul Gheorghe Șimon este o alegere binevenită pentru că știe Clujul si situatia de aici, are și experiență excelentă de negociator”.  Cu alte cuvinte nu ar fi președintele, ci doar coordonatorul filialei. Ei. așa mai merge!

Lasă un comentariu