Share
Anunț oficial: Prioritățile anunțate de Florin Cîțu după ce a fost desemnat premier

Anunț oficial: Prioritățile anunțate de Florin Cîțu după ce a fost desemnat premier

Președintele Klaus Iohannis i-a felicitat pe liderii PNL, USR PLUS și UDMR pentru constituirea coaliției, la consultările de marți, de la Palatul Cotroceni. La finalul discuțiilor, Klaus Iohannis a anunțat că Florin Cițu este cel desemnat premier.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a decis să-l desemneze pe Florin Cîțu pentru funcția de premier.

Premierul desemnat Florin Cîțu a spus, după ce a fost desemnat în această funcție, că obiectivul Guvernului pe care îl va conduce este să scoată România din criza sanitară și să „reașeze economia pe picioarele ei”.

„Vreau să îi asigur pe români că îmi dau seama și știu perioada dificilă prin care trece România și vreau să le garantez că voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabilă și de lungă durată. România trece, în această perioadă, printr-o criză dublă, una de sănătate și una economică. Este rolul acestei guvernări să treacă cât mai rapid România prin criza de sănătate, cu cât mai puține costuri pentru români și să reașezăm economia pe picioarele ei, sănătoasă”, a spus Florin Cîțu.

„Vin în fața dumneavoastră cu o echipă de profesioniști. În același timp, fiecare minister și fiecare ministru va avea obiective clare din partea prim-ministrului, care vor fi monitorizate trimestrial. Mă voi asigura că aceste obiective vor fi duse la îndeplinire”, a mai spus el.

Sursa – digi24.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu