Share
Vila în care a stat o actriță celebră, scoasă la vânzare pentru o sumă amețitoare (VIDEO)

Vila în care a stat o actriță celebră, scoasă la vânzare pentru o sumă amețitoare (VIDEO)

Vila din Roma a producătorului italian Carlo Ponti, decedat în 2007 şi cunoscut pentru mariajul său cu Sophia Loren, este scoasă la vânzare pentru impresionanta sumă de 19 milioane de euro, a arătat reţeaua imobiliară Lionard, citată de AFP – scrie Agerpres.

Situată în parcul Appia Antica, la câteva minute de Colosseum, proprietatea “constă dintr-o reşedinţă de aproximativ 680 de metri pătraţi, pe două etaje, şi o anexă separată de 600 de metri pătraţi, şi are elemente care datează din secolul trei î.Hr.”, a precizat Lionard, o companie italiană specializată în imobiliare de lux.

“Cele două proprietăţi sunt disponibile pentru cumpărare separată”, a adăugat compania.

Decedat în 2007, la vârsta 94 ani, Carlo Ponti a produs multe filme rămase în istorie, precum “La Strada” (1954), în regia lui Federico Fellini, sau “Doctor Jivago” (1965), semnat de britanicul David Lean.

Producătorul era cunoscut şi pentru mariajul cu Sophia Loren, a cărei carieră a fost lansată după ce Ponti a remarcat-o la un concurs de frumuseţe.

O primă căsătorie, în Mexic, a fost anulată de instanţele italiene pentru bigamie, astfel că Ponti a trebuit să obţină cetăţenie franceză pentru a eluda legea ţării sale de origine, care interzicea divorţul. Producătorul s-a căsătorit apoi cu frumoasa Sophia pentru tot restul vieţii.

Sursa foto: whatsnew2day.com

Lasă un comentariu