Share
Niciun holtei din conducerea CJ Maramureș nu scapă neînsurat din mandat

Niciun holtei din conducerea CJ Maramureș nu scapă neînsurat din mandat

O nouă cutumă pare a se instala la CJ Maramureș: niciun holtei din conducere nu scapă neînsurat din mandat. Mai mult, pare a se fi instalat și perioada standard pentru căsătorie: toamna ultimului an de mandat.

Astfel, Zamfir Ciceu (pe atunci președinte CJ) și-a unit destinul cu Mariana la mijloc de septembrie 2015. După patru ani, dar la mijloc de octombrie, au devenit miri alți doi conducători ai CJ. În săptămâna trecută 12-19 octombrie au avut loc nunțile perechilor președintele Gabi Zetea cu Oana, respectiv vicele George Moldovan cu Andreea. Nu e limpede dacă e o pură coincidență că amândoi au făcut nunțile în interiorul campaniei pentru alegerile prezidențiale sau o fi fost o recomandare de partid. Dar succesiunea rapidă a celor două nunți i-a cam solicitat – financiar – pe unii angajați din Palatul Administrativ, care au participat la cele două evenimente. Așa că o primă le-ar putea compensa efortul!  Trebuie precizat că, după căsătorie, Zamfir Ciceu a a renunțat la politică și administrație. Vom vedea care va fi și traseul recenților însurăței.
Chiar dacă a făcut nunta abia acum, George Moldovan i-a cerut mâna alesei inimii lui, într-un cadru romantic, la Veneția, în urmă cu aproape un an. Să aibă ”casă de piatră”, în care să ferece bine acest romantism.

2 Comentarii în această postare

  1. functionar public

    ar trebui sa stiti ca nu se mai dau prime, aceasta forma de motivare a functionarilor publici fiind abrogata!

    Răspunde
    • Culmea că știm. Și dacă vă prefaceți că nu ați priceput metafora aluzivă, atunci vă întreb: de ore suplimentare, de pildă, ați auzit?

      Răspunde

Lasă un comentariu