Share
Miss Universitaria 2018, Cristina Hodor, și-a asigurat vacanță în Grecia

Miss Universitaria 2018, Cristina Hodor, și-a asigurat vacanță în Grecia

Concursul pentru titlul de Miss Universitaria  al Centrului Universitar ”Nord” Baia Mare a  ajuns în acesr an la a 10-a ediție. Ca atare,s-a adoptat ca finală să aibă 10 concurente: Denisa Blomstein, Diana Ghiopiaş, Alexandra Godja,  Cristina Hodor, Andreea Hotea, Alexandra Jurje,  Serena Oseea,  Alexandra Oşan,   Mădălina Rabatin,  Anita Şomcutean.

Premiile speciale au revenit  Alexandrei Jurje ( Miss Popularitate) și  Mădălinei Rabatin (Miss Originalitate).

Miss Universitaria 2018 a fost încununată  Cristina Hodor. Are 18 ani și este studentă în anul I la Facultatea de Științe, specializarea management. Cristina se descrie ca fiind o persoană foarte sociabilă, căreia îi place să-și facă mulți prieteni.  Și, îi  place să aibă zâmbetul pe buze  cât mai mult posibil. Este, spune ea, genul de om care își susține prietenii necondiționat. Pe de altă parte îi place mult fotografia și să participe la shooting-uri. Ea și-a asigurat vacanța pentru vara vitoare, printre premiile cu care a fost răsplătită numărându-se și un sejur pentru două  în Grecia, oferit de Busola Travel.

Cea de-a X-a ediție a concursului de frumusețe Miss Universitaria a avut loc joi, 6 decembrie, la Casa Tineretului din Baia Mare. În cursa pentru obținerea titlului s-au înscris 10 studente. Evenimentul a fost organizat de Liga Studenților ”Pintea Viteazul”.

 

 

 

Lasă un comentariu