Share
Mare bucurie în familia artiștilor Diana Cârlig și Ionuț Bledea; Gemenele lor au împlinit un anișor

Mare bucurie în familia artiștilor Diana Cârlig și Ionuț Bledea; Gemenele lor au împlinit un anișor

În 8 noiembrie, de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, Ilinca Valeria și Ariana Maria – fetițele gemene ale îndrăgiților interpreți maramureșeni Diana Cârlig și Ionuț Bledea – au împlinit un anișor.

A fost mare petrecere, familia și prietenii fiind alături de părinți și micuțe la această primă aniversare.

„8.11.2022. Ziua în care Dumnezeu mi- a trimis două minuni va rămâne veșnic în inima mea! A trecut 1 an de când sensul vieții mele are un nume: Ariana și Ilinca! A fost un an magic alături de voi… fetițele mele frumoase, bune, iubitoare și senine!

De când ați venit pe lume am simțit cu adevărat ce înseamnă Iubirea fără margini. Vă mulțumesc pentru ce simt și ce trăiesc de când voi m-ați ales să va fiu MAMĂ!

Eu o sa va fiu mereu alături să vă protejez și să vă iubesc așa cum promis Cerului când v-am chemat în familia noastră.

V-ati născut la zi de mare sărbătoare și știu că sunteți fetițele mele binecuvântate și ocrotite de îngerași! Îl rog pe Bunul Dumnezeu să vă ocrotească, să vă dăruiască sănătate și binecuvântări la fiecare pas! Sa fiți înconjurate de bine și de frumos!

Suntem cei mai binecuvântați că avem două comori în familia noastră! Vă iubim infinit!”, a fost mesajul postat de Diana Cârlig pe rețelele de socializare.

Le dorim și noi micuțelor la mulți ani cu sănătate și bucurii!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu