Share
Maramureșenii au talent: O familie din Ieud și un tânăr din Baia Mare, pe scena show-ului național; Ieudenii au obținut patru de DA (VIDEO ȘI FOTO)

Maramureșenii au talent: O familie din Ieud și un tânăr din Baia Mare, pe scena show-ului național; Ieudenii au obținut patru de DA (VIDEO ȘI FOTO)

Maramureșenii au fost la putere în ediția din Vinerea Mare a show-ului „Românii au talent”. O familie din Ieud și un tânăr din Baia Mare au fost aplaudați la scenă deschisă de jurați și de public.

Pe scena show-ului a urcat formația Gavrilă din Dâmb, condusă de Gavrilu’ lu’ Gheorghe a lui Ioanii, în vârstă de 69 de ani, care cântă (atenție!) de la 12 ani. Moroșenii au oferit asistenței un moment folcloric de mare excepție, alcătuit din strigătură și învârtită ca la noi.

Reacțiile juraților nu au întârziat să apară. Andi Moisescu s-a transpus într-un peisaj de iarnă, unde veselia e stropită cu un miez de horincă. Mihai Petre a apreciat că Maramureșul înseamnă, prin excelență, veselie. Un moment amuzant a fost atunci când jurații au aflat că unul dintre artiști folosește cardul de sănătate expirat pentru a cânta la rece la zongoră.

Florin Călinescu a reamintit faptul că e păcat că tradiția nu se menține la același nivel ca pe vremuri, fiind contrazis de Andra și de moroșeni, care au explicat că în Maramureș situația e alta.

Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș au cerut un moment suplimentar de strigătură în culise, în timp ce Andra a cântat „După pui de moroșan”. E inevitabil să spunem faptul că ieudenii au fost răsplătiți cu patru de DA.

Nu a fost singurul moment cu protagonist maramureșean în seara de vineri. Băimăreanul Andrei Pop,în vârstă de 15 ani, s-a prezentat în fața juraților cu un moment de magie.

Andra i-a spus că a fost foarte emoționant, dar foarte talentat, spunând, în glumă, că îl roagă să îl determine pe Cătălin Măruță să o sune. În timp ce Andra, Călinescu și Andi i-au dat DA, Mihai Petre i-a răspuns cu NU, din cauza emoțiilor.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu