Share
La 68 de ani, Meryl Streep s-a gândit să-și facă numele marcă înregistrată

La 68 de ani, Meryl Streep s-a gândit să-și facă numele marcă înregistrată

Actrița Meryl Streep a început demersurile pentru a-și înregistra numele ca marcă, informează Reuters, citată de Agerpres. Cererea a fost depusă la Biroul de Invenții și Mărci al Statelor Unite. Actrița solicită ca numele Meryl Streep să fie înregistrat pentru servicii de divertisment, apariții în filme, discursuri publice și autografe.

Streep, în vârstă de 68 de ani, și-a mărit recent lista record de nominalizări la Oscar cu cea de-a 21-a, pentru rolul din ”The Post”. De-a lungul carierei de 40 de ani pe scenă, la televiziune sau pe marele ecran, a câștigat trei Oscaruri, trei premii Emmy și șase Globuri de Aur.

Numeroase celebrități și-au înregistrat numele sau alte sintagme pentru a împiedica să le fie folosite fără permisiune în scopul câștigurilor financiare.

Taylor Swift, de pildă, a făcut 60 de astfel de cereri în ultimii 10 ani, potrivit Biroului de Invenții, inclusiv pentru expresii din cântecele sale, cum ar fi ”Sick Beat” sau ”Nice to meet you. Where you been?”. Cererile artistei vizează folosirea acestora pe îmbrăcăminte, accesorii de păr și agende.

Sursa foto: vogue.com


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu