Share
Interpreta Andreea Ghițiu a născut un băiețel de nota 10, hărăzindu-i numele Andreas

Interpreta Andreea Ghițiu a născut un băiețel de nota 10, hărăzindu-i numele Andreas

În 23 decembrie, interpreta Andreea Ghițiu evolua în finala competiției ”O vedetă populară”. Nu evolua de una singură, având cu ea copilul ce aștepta să vină pe această lume. L-a purtat cu grijă, cu bucurie și cu demnitate în toate etapele competiției. L-a impresionat în direct pe Mircea Dinescu, după ce lăpușanca a interpretat un cântec de petrecere al cunoscutei Gabi Luncă. ”Știi că se spune că ăla micu’ din burtă aude. Și a zis: «mamă, ce țigancă reușită e maică-mea»” – a izbucnit Dinescu.  L-a completat Niculina Stoican. ”Faptul că aducem viață pe pământ ne face să fim speciale. Abia după ce această viață va veni pe lume, vei fi o femeie superbă, frumoasă,împlinită, care o săștie ce vrea. Să ai noroc, sănătate și tihna” – i-a urat interpreta aflată în juriu.  Chiar de atunci, Andreea a deconspirat numele băiatului ce se apropia cu pași repezi spre pământ. ”Eu sunt Andreea, soțul meu e Andrei, așa că ne-am decis să-i spunem pe-aproape: Andreas. Îl așteptăm pe la sfârșit de ianuarie” – mărturisea în emisiune  viitoarea  mămică.

Andreas a fost ceva mai lent decât au preconizat medicii și a venit pe lume în seara de 7 februarie. Un băiat de nota 10 și cu o greutate de 3,8 kg. Despre care nu știm dacă va plânge – sau va cânta – cu noduri. E de prea puține ceasuri pe aceste meleaguri. Ce e sigur e că a adus o mare bucurie părinților și familiilor lor.

Veți spune că se nasc mulți copii prin județul acesta și nu apar la ziar. Și aveți dreptate.  Dar noi am scris despre el ”pe cârca” mamei lui, o interpretă cu totul aparte de folclor, o prietenă a noastră, pe care am și susținut-o pe cât ne-a stat în puțință, și un pariu – evident câștigat – al directmm.ro. Iertat să ne fie subiectivismul.

Iar noii și purei ființe lăpușene  să-i urăm tot binele și norocul din lume. Andreas, să crești mare, frumos și deștept și mereu să-i faci pe părinți  mândri că te au!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu