Share
Celebrul Al Bano vrea să-și pună-n cui și cariera, și căsnicia

Celebrul Al Bano vrea să-și pună-n cui și cariera, și căsnicia

Cântărețul italian Al Bano și prezentatoarea Loredana Lecciso au decis să divorțeze după 18 ani de căsătorie, relatează ziarul spaniol ”La Vanguardia”, în ediția sa online, potrivit Agerpres. Al Bano Carrisi, 74 de ani, și Loredana Lecciso, 45 de ani, au împreună doi copii. Prezentatoarea a decis să plece definitiv din casa pe care cei doi o împart la Cellino San Marco, orașul natal al artistului.

Presa italiană semnalează că motivul acestei despărțiri ar putea fi gelozia pe care Loredana o simte față de fosta lui soție, Romina Power, cu care artistul menține o relație foarte bună și cu care a susținut numeroase concerte. De asemenea este un lucru obișnuit ca cei doi foști soți să se laude reciproc în interviuri, având în vedere că la vremea lor au fost unul din cuplurile cele mai populare și iubite din peisajul muzicii italiene și nu numai.

Pe lângă această veste, Al Bano a anunțat pentru a doua oară că renunță la scenă la sfârșitul acestui an. El a făcut primul anunț de acest fel în programul de televiziune Porta a Porta, după ce a suferit două preinfarcturi. Al Bano a spus că a sosit timpul să lase muzica și să se ocupe mai mult de vița-de-vie, de măslini și de familie.

„Am dedicat mulți ani artistului, iar acum mă voi dedica omului. Voi cânta sub duș, pasiunea nu se va stinge, voi cânta la chitară în camera mea. Este necesar să iau o pauză de reflecție”, a spus el atunci.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu