Share
Cântăreața băimăreană AMI pregătește primul său album solo

Cântăreața băimăreană AMI pregătește primul său album solo

AMI, artista băimăreană pasionată de muzică de la vârsta de trei ani, se pregătește să-și lanseze primul său album solo. Puțini știu că ea semnează versurile multora dintre piesele sale și că este implicată inclusiv în producția muzicală. Prezentă recent în Baia Mare, a răspuns la câteva întrebări cu amabilitatea și jovialitatea care o definesc.

Cum te-ai caracteriza în câteva cuvinte?

– Sunt un om normal la exterior și o avalanșă de trăiri în interior. Pasionată de muzică încă de la 3 ani, când am pășit pentru prima oară pe scenă, aici, în orașul meu natal, Baia Mare. Îmi place să învăț din greșeli și de la oamenii care mă înconjoară. Uneori m-am surprins, alteori m-am dezamăgit, dar am râs, am plâns, am crescut, am evoluat și nu regret nimic din viața mea!

La ce proiecte lucrezi?

– În perioada aceasta lucrez la primul meu album solo AMI, în care îmi pun tot sufletul și toată energia. Va fi un album complet și complex, în care voi introduce și câteva elemente din muzica clasică. Am o echipă de oameni valoroși și motivați, care îmi sunt alături și cu care pot să lucrez la îndeplinirea obiectivelor mele.

Care este ultima ta piesă?

– De curând am lansat o piesă, “Sunt bine”, în colaborare cu Tostogan’s , niște băieți talentați din Republica Moldova. Mi-am dorit să îmi pun amprenta pe această piesă și mă bucur că am putut să transmitem împreună energia noastră pozitivă.

Cu cine colaborezi pentru proiectele muzicale pe care le ai în vedere?

– Fac o echipă bună cu Adi Colceru, producătorul meu. Împreună stabilim ce piese lansăm, ne sfătuim în tot ceea ce privește activitatea mea artistică. E foarte important să ai oameni pasionați în jurul tău, să creadă în visul tău și să te ajute să ți-l îndeplinești.

Ce planuri de viitor ai?

– Nu prea îmi place să îmi fac multe planuri de viitor. Mă bucur de prezent, de muzică, de prieteni, familie și de oamenii care îmi sunt alături. Îmi doresc să călătoresc și să cunosc cât mai multe locuri frumoase.

– Cu concertele cum mai stai?

– Am norocul să vizitez mai toata țara, datorită evenimentelor pe care le am și să întâlnesc mulți oameni care rezonează cu muzica mea. Mă încarc pozitiv după un concert, chiar dacă uneori drumurile lungi sunt obositoare. Cel mai important lucru pentru mine e sa fac lumea să zâmbească și sa le las o amintire frumoasă după fiecare concert.

Lasă un comentariu