Share
Angelina Jolie și-a băgat în sperieți fanii

Angelina Jolie și-a băgat în sperieți fanii

Angelina Jolie este o actriță care nu și-a făcut vreodată probleme pentru silueta ei. Însă de când s-a aflat de divorțul său de Brad Pitt, Angelina a pierdut destul de mult în greutate. S-a întâmplat progresiv și, de fiecare dată când apare pe covorul roșu, ea suscită îngrijorare pe rețelele de socializare, relatează în ediția sa online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

De data aceasta a fost vorba de participarea ei la gala premiilor BAFTA 2018, unde actrița a atras atenția tuturor cu silueta ei mult prea slabă, în asemenea măsură încât mulți se întreabă dacă nu cumva are probleme de sănătate.

Angelina a venit îmbrăcată într-o rochie din catifea neagră, în semn de sprijin față de mișcarea împotriva hărțuirii sexuale, o culoare care i-a accentuat și mai multă silueta zveltă. Însă ceea ce admiratorii ei au putut vedea a fost mai mult perfecțiunea oaselor din zona claviculei și a venelor puternic reliefate ale brațelor sale.

Mulți fani s-au arătat îngrijorați de starea de sănătate a actriței, considerând excesivă pierderea sa în greutate.

Angelina Jolie s-a apărat întotdeauna de aceste zvonuri, spunând că cei șase copii ai săi o mențin în permanentă mișcare, astfel încât nu are timp să se îngrașe. Adevărul este că actrița a mai fost internată pentru tulburări de alimentație. În 2016, ea a fost internată pentru o presupusă anorexie.

La vremea aceea, tabloidul ”The National Enquirer” asigura că actrița ajunsese să cântărească 35 de kilograme. Nu era prima dată când publicația aborda presupusele probleme de greutate ale Angelinei Jolie. O prietenă a mamei sale asigurase că vedeta a suferit de anorexie în adolescență și că a mai fost internată pentru această tulburare.

Sursa foto: Getty Images


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu