Share
Alain Delon vrea să fie înmormântat în mijlocul câinilor

Alain Delon vrea să fie înmormântat în mijlocul câinilor

Actorul francez Alain Delon a început să îşi „organizeze” propria înmormântare şi doreşte să fie înhumat pe domeniul său din Douchy, în apropiere de mormintele câinilor lui, potrivit site-ului programme-tv.net, citat de Agerpres. Starul francez a organizat o vizită ghidată a domeniului său de 55 de hectare, ce a inclus şi opriri într-o capelă şi în cimitirul aflat pe proprietatea sa, unde au fost înmormântaţi „50 de câini, fraţi şi surori”, potrivit declaraţiilor sale.
„Acesta va fi locul de veci al lui Alain Delon, în apropiere de ei, atunci când moartea va veni”, se afirmă într-un articol din ”Paris Match”, care a publicat pe coperta celui mai recent număr al său o fotografie a celebrului actor.
Din 1975, Alain Delon îşi înhumează toate animalele de companie în cimitirul amenajat pe proprietatea sa impresionantă din Douchy. „Dacă unii dintre câini au trăit în cuplu, îi înmormântez împreună. Toată viaţa mea este aici, în aceste morminte. Vreau să fiu înmormântat în mijlocul animalelor mele”, a declarat Alain Delon.
De altfel, celebrul actor a făcut demersurile pentru ca acest lucru să fie posibil. „Am obţinut autorizaţia pentru a fi înmormântat în capela mea, în mijlocul câinilor mei”, declara starul de cinema pentru ”Le Parisien”, în urmă cu câţiva ani.
Actorul a dezvăluit că a fost extrem de afectat de moartea unuia dintre animalele sale de companie – Gala, o femelă din rasa doberman. „Ea se află mereu în gândurile mele, în inima mea şi în amintirile mele. Într-o zi, am certat-o pentru ceva, am văzut-o că mă privea şi că plângea. Asta m-a bulversat”. În prezent, starul de cinema este însoţit în reşedinţa lui de un ciobănesc belgian malinois în vârstă de trei ani. „Îl cheamă Loubo. Îmi lipseşte atunci când nu sunt cu el. Am avut 50 de câini în viaţa mea, dar cu acesta am o relaţie specială. Mă enervează că nu vrea să urce scara interioară şi, dintr-o dată, am văzut că nu pot să dorm fără el, dar asta se va rezolva. Are caracter, nu iubeşte pe toată lumea”, a dezvăluit Alain Delon.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu