Share
Ajunge iar tătic, la 69 de ani

Ajunge iar tătic, la 69 de ani

Actorul american Richard Gere, în vârstă de 69 de ani, urmează să devină din nou tată, întrucât cea de-a treia soţie a lui, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată cu primul copil al cuplului, informează telegraph.co.uk, potrivit Agerpres.

Conform tabloidului spaniol ABC, cuplul aşteaptă venirea pe lume a primului său copil. Deocamdată nu se ştie dacă bebeluşul va fi crescut în Spania, ţara natală a Alejandrei Silva, sau în Statele Unite, unde cei doi soţi îşi petrec majoritatea timpului.

Richard Gere şi Alejandra Silva s-au căsătorit la începutul lunii aprilie a acestui an, în cadrul unei ceremonii civile, la Madrid, după o relaţie de patru ani.

Ambii soţi au copii din relaţiile lor anterioare. Actorul american are un fiu de 18 ani, Homer, cu a doua soţie a lui, Carey Lowell, cu care a fost căsătorit în perioada 2002 – 2016. Starul de cinema a fost căsătorit şi cu top modelul Cindy Crawford în perioada 1991-1995.

Alejandra Silva are un fiu în vârstă de cinci ani – Alberto – cu primul ei soţ, magnatul din industria minieră Govind Friedland, cu care a fost căsătorită între anii 2012 şi 2016.

Lasă un comentariu