Share
Actorul Cosmin Seleși, ”nănaș mare” în Maramureș

Actorul Cosmin Seleși, ”nănaș mare” în Maramureș

Un apropiat al Maramureșului din lumea mondenă a avut parte de momente speciale în județul nostru.

Este vorba despre Cosmin Seleși, care le-a relatat fanilor și urmăritorilor despre cum a fost naș în comuna Botiza, în weekendul anterior.

”Sâmbăta trecută am trăit un din cele mai frumoase experiențe din viața mea. Am fost nănaș mare în Botiza, Maramureș, acel loc de poveste care m-a adoptat de câțiva ani încoace. Încă o dată mi-am dat seama ce oameni frumoși, liniștiți și fericiți sunt în aceste locuri. Am tăiat porcul, am fost după mireasă, am fost la biserică, am băut horincă, oamenii au ieșit în drum să felicite mirii,a fost o sărbătoare! Măcar o dată în viață trebuie să ajungeți în Botiza, nu veți regreta! Lăudăm pe Iisus!”, arată actorul pe Facebook.

Cosmin Seleși s-a născut în 30 iunie 1977, în Zalău, România. Este un actor român de film, vedetă de televiziune, iar de-a lungul carierei a ocupat mai multe poziții de forță în prime-time-ul marilor televiziuni naționale generaliste. Mai precis, a fost membru al juriului show-ului de televiziune ”Splash! Vedete la Apă” și prezentator TV al show-urilor ”Te cunosc de undeva” și ”FamiliaDa”, difuzate de Antena 1, actualulmente fiind prezentator al emisiunii “Batem palma” difuzat de ProTV. A fost nominalizat la premiile Gopo 2009 pentru rolul Emil din filmul ”Schimb valutar”. Este un apropiat al Maramureșului, fiind invitat să prezinte diverse evenimente în județul nostru, unde și-a câștigat, de-a lungul timpului, și mulți prieteni și apropiați.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu