Share
”Mi-a cerut să-i arăt sânii”, l-a pârât pe un regizor o actriță celebră

”Mi-a cerut să-i arăt sânii”, l-a pârât pe un regizor o actriță celebră

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez a mărturisit că un regizor de film i-a cerut să-i arăte sânii, sub pretextul că va interpreta o scenă nud, deşi în momentul discuţiei nu se aflau pe platoul de filmare, relatează EFE, citată de Agerpres.

„Un regizor, în timpul probelor de costume, mi-a cerut să îmi scot tricoul pentru că trebuia să joc o scenă nud în film”, a afirmat Lopez în cadrul unei mese rotunde cu alte actriţe organizată de revista ”The Hollywood Reporter”. „Dorea să-i arăt sânii, iar eu i-am spus că nu suntem pe platou”, a explicat actrița, care nu a dezvăluit numele regizorului şi nici anul în care s-a petrecut incidentul. „Am spus că nu, dar îmi amintesc că în acele momente am intrat în panică. Alături de mine era o creatoare de costume. Nu mă simţeam singură, aşa că am avut tăria să-i spun că nu”, a povestit ea.

„Dacă cedezi chiar şi pentru un moment, persoana profită crezând că poate face ce vrea. Dar cum m-am ţinut tare, el a bătut în retragere şi apoi şi-a cerut scuze”, a explicat Jennifer Lopez.

Sursa foto: wmagazine.com


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu